apr 03

3D ronde Hulshorst

Op zaterdag 4 mei is er weer een 3D ronde voor leden van de vereniging op het bosterrein aan de Zandhuisweg in Hulshorst. Er zal 1 ronde verschoten worden over ruim 30 doelen in 4 verschillende klassen: Jeugd, Hout, Recurve en Compound.

Wil je meedoen, schrijf je dan voor 28 april in bij Peter Bouwens, Lammert Vlijm of op het formulier aan de ‘paal’ op de vereniging. De kosten zijn 5 Euro per persoon. Dit geld is bedoeld voor de aanschaf van nieuwe doelen. Wil je dit bedrag bij inschrijving zo snel mogelijk overhandigen aan bovenstaande personen.

De inloop is vanaf 09:30. De wedstrijd begint om 10:00. Om 12:15 is er een verzorgde lunch. Om 13:00 gaan we weer verder met de wedstrijd. Na afloop ruimen we gezamenlijk de doelen en dergelijke weer op.

Parkeren: N 52° 21.400′ E 005° 44.260′ / Basecamp: N 52° 21.355′ E 005° 44.425′

(routebeschrijving staat ook in de mail…)

mrt 27

Laat niet als dank!

Afgelopen weekeinde is er op ons veld geschoten op het doelpak met de blauwe stroken. Helaas is na het schieten niet de losliggende rotzooi opgeruimd. Dat is natuurlijk wel de bedoeling.

Houdt a.u.b. voor ogen dat wij te gast zijn op ‘onze’ locatie. Ruim na het schieten alles netjes op!

mrt 16

Uitslagen Bondskampioenschappen

 

De afgelopen twee weekeinden hebben onze wedstrijdschutters zich weer van hun beste kant laten zien bij de landelijke Bondskampioenschappen.

 

Individueel:

Norbert van Eijs: 5e

Jan-Willem Essenburg en Henri Grotenhuis: 9e

Dylan van Buuren: 20e

 

Teams:

Het recurveteam, bestaande uit Jan-Willem, Norbert en Frans, heeft een zeer verdienstelijke 2e plaats behaald.

 

mrt 16

Belangrijke data april en mei

 

Noteer in je agenda:

  • Zaterdag 6 april: van 12.00 tot 16.00 lange afstanden in de manege (Brandsweg 1, Hulshorst)
  • Zaterdag 13 april: vanaf 14.00 cloutschieten
  • Zaterdag 4 mei: vanaf 09.30 uur de voorjaars-3D in ons eigen ‘Hulshorster woud’

feb 20

Eindstand Van der Star-trofee 2018-2019

 

Afgelopen zaterdag is het laatste clubkampioenschap (recurve) geschoten ( uitslag onder ‘Wedstrijduitslagen’).

Hiermee is ook de strijd om de Van der Star-trofee – voor meest regelmatige/all-round schutter – tot een einde gekomen. Trotse en terechte winnaar van de trofee is (dit jaar) Jan-Willem Essenburg.

De strijd om de 2e en 3e plaats werd aan het eind nog spannend, door het prima resultaat van Norbert van Eijs, de uiteindelijke winnaar van het clubkampioenschap Recurve. Hierdoor stonden twee schutters – Norbert van Eijs en Gerrit van de Kamp – gedeeld tweede in de eindrangschikking. Hierop trad het reglement van de Van der Star-trofee in werking en moest er gekeken worden naar het aantal 1e, 2e en 3e plaatsen van beide schutters in de vier clubkampioenschappen. Allebei hadden één 1e plaats geschoten, dus gaf uiteindelijk de 2e plaats van Norbert bij het clubkampioenschap Hout de doorslag.

De volledige eindstand van de Van der Star-trofee staat bij de wedstrijduitslagen.

Oudere berichten «