«

»

jan 14

Het mag weer!

Vanaf zaterdag 15 januari is het weer mogelijk om Рonder voorwaarden Рbinnen en buiten te schieten. Hierbij gaan grotendeels dezelfde regels gelden als voor de lock down van 19 december j.l.

Dus:

* alleen toegang met een coronatoegangsbewijs/QR-code; voor sporten op binnenlocaties is voor beoefenaars van boven de 18 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht, om aan te tonen dat je gevaccineerd, getest of onlangs hersteld bent van het coronavirus;

* draag een mondkapje bij verplaatsingen binnen ons gebouw. Kort gezegd: tijdens het schieten in de hal is geen mondkapje verplicht, voor en na het schieten wel (in de keuken en het zitgedeelte). Het advies van de regering is om een medisch mondkapje of wegwerpmondkapje te dragen, geen (zelf gemaakt) stoffen mondkapje.;

* houd je ook aan de basisregels: (zelf)testen en thuisblijven bij klachten, was je handen regelmatig en goed, houdt zo mogelijk 1,5 meter afstand.

Een groot en positief verschil met de eerdere ‘avond lock down’ is wel dat er vanaf morgen op alle momenten van de dag – dus ook ’s avonds – weer gesport mag worden.

Daarnaast zijn clubwedstrijden ook toegestaan, dus zonder tegenbericht gaat het eerstvolgende clubkampioenschap (kruisboog) op zaterdag 29 januari a.s. ‘gewoon’ door.

Vanaf morgen kunnen we dus weer volgens het ‘oude’ schema schieten:

* zaterdagochtend (9.30 tot 11.30 uur): 2D schieten

* zaterdagmiddag (vanaf 12.00 uur): vrij schieten op 25 meter

* dinsdagavond (vanaf 18.30/19.00 uur): vrij schieten op 18 meter

* woensdagavond: vrij schieten op 25 meter

Mochten er nog wijzigingen in of aanvullingen op het bovenstaande komen, dan laat ik dat uiteraard z.s.m. weten.

Voor nu: hopelijk snel tot ziens!

X