jan 14

Het mag weer!

Vanaf zaterdag 15 januari is het weer mogelijk om – onder voorwaarden – binnen en buiten te schieten. Hierbij gaan grotendeels dezelfde regels gelden als voor de lock down van 19 december j.l.

Dus:

* alleen toegang met een coronatoegangsbewijs/QR-code; voor sporten op binnenlocaties is voor beoefenaars van boven de 18 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht, om aan te tonen dat je gevaccineerd, getest of onlangs hersteld bent van het coronavirus;

* draag een mondkapje bij verplaatsingen binnen ons gebouw. Kort gezegd: tijdens het schieten in de hal is geen mondkapje verplicht, voor en na het schieten wel (in de keuken en het zitgedeelte). Het advies van de regering is om een medisch mondkapje of wegwerpmondkapje te dragen, geen (zelf gemaakt) stoffen mondkapje.;

* houd je ook aan de basisregels: (zelf)testen en thuisblijven bij klachten, was je handen regelmatig en goed, houdt zo mogelijk 1,5 meter afstand.

Een groot en positief verschil met de eerdere ‘avond lock down’ is wel dat er vanaf morgen op alle momenten van de dag – dus ook ’s avonds – weer gesport mag worden.

Daarnaast zijn clubwedstrijden ook toegestaan, dus zonder tegenbericht gaat het eerstvolgende clubkampioenschap (kruisboog) op zaterdag 29 januari a.s. ‘gewoon’ door.

Vanaf morgen kunnen we dus weer volgens het ‘oude’ schema schieten:

* zaterdagochtend (9.30 tot 11.30 uur): 2D schieten

* zaterdagmiddag (vanaf 12.00 uur): vrij schieten op 25 meter

* dinsdagavond (vanaf 18.30/19.00 uur): vrij schieten op 18 meter

* woensdagavond: vrij schieten op 25 meter

Mochten er nog wijzigingen in of aanvullingen op het bovenstaande komen, dan laat ik dat uiteraard z.s.m. weten.

Voor nu: hopelijk snel tot ziens!

dec 23

Nieuwjaarslichtbeeldenverschieting

In verband met de huidige corona maatregelen kan de Nieuwjaarslichtbeeldenverschieting van 7 januari 2022 geen doorgang vinden. Er zal nog worden bekeken of dit evenement op een later moment in het jaar kan plaatsvinden

 

 

dec 18

Aanscherping coronamaatregelen

In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen zijn alle binnensport locaties vanaf 19 december 2021 05:00 uur gesloten. Dit houdt in dat er geen gebruik mag worden gemaakt van de schiethal.

De lockdown geldt tot – in ieder geval – vrijdag 14 januari a.s. Als en wanneer er weer geschoten kan worden (en onder welke voorwaarden), wordt dat via de e-mail en op de website kenbaar gemaakt.

 

dec 18

Uitslag clubkampioenschap Recurve

De uitslag en de foto’s van het clubkampioenschap recurve 2021 staan nu online.

In totaal hebben zes schutters deelgenomen, waaronder Gerjan Bal die nog maar net de beginnerscursus heeft

afgerond!

En de winnaar is: Jan-Willem Essenburg

dec 02

Zaterdag 18 december – clubkampioenschap Recurve

Zaterdag 18 december aanstaande schieten we al weer het tweede clubkampioenschap van het seizoen 2021-2022: het clubkampioenschap Recurve:

  • De wedstrijd begint om 14.00 uur
  • Er wordt geschoten op 25 meter, 60 cm blazoen
  • We schieten 2 x 3 proefpijlen, daarna twee rondes van 30 pijlen (3 x 10), met een korte tussenpauze
  • Aansluitend is de prijsuitreiking
  • Voorafgaand aan deze wedstrijd is er tot 13:45 uur gelegenheid tot vrij schieten!

Oudere berichten «

X