3D verschieting zaterdag 30 september 2023

Op zaterdag 30 september 2023 wordt weer de najaars-3D ronde gehouden van “ASV Prins Willem Alexander”. Dit zal gebeuren op het ons ter beschikking staande bosterrein aan de Zandhuisweg in Hulshorst.

Er zal één ronde worden verschoten over ruim dertig doelen. Er wordt geschoten in vier klassen: jeugd, hout, recurve en compound.

Voor een lunch wordt gezorgd!

Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan op, dit kan door op het inschrijfformulier aan de “zeurpaal”.

Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Beginnerscursus najaar 2023

Op vrijdagavond 22 september start de nieuwe beginnerscursus. Dit betekent dat gedurende 10 weken met uitzondering van de herfstvakantie, de baan niet beschikbaar is op vrijdagavond tussen 18:45 en 21:00. De cursus eindigt op 1 december.

Jaarlijkse BBQ ASVPWA

Op zaterdag 26 augustus organiseren we wederom de jaarlijkse BBQ op de vereniging. Inschrijven kan via de link in de verzonden e-mail of op de lijst aan de “zeurpaal”.

Werkzaamheden Klusgroep

De klusgroep is de afgelopen weken druk bezig geweest met verschillende werkzaamheden. Zo is de verstopping van het riool verholpen en is een nieuw buizenstelsel vanaf de toiletten aangelegd wat aansluit op de afvoerpijp. Tevens is het straatwerk weer onder handen genomen. Langs het gebouw lagen de tegels er net in maar een gedeelte moest vanwege de verstopping opnieuw gelegd worden. Er is een nieuwe (2de hands) keuken geplaatst en al het buitenschilderwerk is afgerond. Hiervoor moesten eerst verscheidene kozijndelen worden vervangen of worden behandeld. Ook zijn in de schiethal de randen langs de wanden aangesmeerd met cement in de hoop de mol buiten te houden. Daarnaast is op de buitenbaan een schietpunt op 30 meter gemaakt door hier tegels te leggen.

De volgende klussen worden nog het vervangen van de rubber stroken in de schiethal voor een grote partij gekregen rubber tegels en het opnieuw ophogen van de bestrating van de parkeerplaats links van de voordeur en het zodra het wat vochtiger wordt, inzaaien met graszaad van de grondstrook langs het gebouw.

Alle klussers die hebben mee geholpen worden ontzettend bedankt voor hun inzet. Op deze manier kunnen we weer een aantal jaren vooruit!

Voorjaars 3D 29 april 2023

Onder schitterende weersomstandigheden is de voorjaars 3D verschoten met zo’n 35 deelnemers. De 3D organisatie had weer een mooi en uitdagend parcours uitgezet, waarvoor weer ontzettend veel dank.

De uitslag van de 3D en enkele foto’s staan op de website.

X