«

»

nov 27

Aanscherping coronamaatregelen

Beste mensen,

Helaas zijn de corona maatregelen met ingang van morgen, zondag 28 november, aangescherpt. Dat heeft ook gevolgen voor onze vereniging.

* Belangrijkste verandering is dat er tussen 17.00 uur en 5.00 uur niet meer geschoten kan worden op de club. Ook niet door eenlingen of kleine groepjes buiten de gebruikelijke clubmomenten.

* Daarnaast blijft een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht en moeten we (weer) een mondkapje gaan dragen bij verplaatsingen binnen ons gebouw. Dus vanaf binnenkomst tot en met het opbouwen van de boog en betreden van de schiethal een mondkapje op. In de schiethal mag het kapje af; tijdens het schieten moet het kapje af. Bij het verlaten van de schiethal moet het mondkapje dan weer op, tot buiten het gebouw.

* En uiteraard blijven ook de basisregels van kracht: (zelf)testen en thuisblijven bij klachten, was je handen regelmatig en goed, houdt zo mogelijk 1,5 meter afstand.

Deze regels gelden tot – in ieder geval – 18 december a.s. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Met vriendelijke groet,

Coen van den Berg

X