Werkzaamheden Klusgroep

De klusgroep is de afgelopen weken druk bezig geweest met verschillende werkzaamheden. Zo is de verstopping van het riool verholpen en is een nieuw buizenstelsel vanaf de toiletten aangelegd wat aansluit op de afvoerpijp. Tevens is het straatwerk weer onder handen genomen. Langs het gebouw lagen de tegels er net in maar een gedeelte moest vanwege de verstopping opnieuw gelegd worden. Er is een nieuwe (2de hands) keuken geplaatst en al het buitenschilderwerk is afgerond. Hiervoor moesten eerst verscheidene kozijndelen worden vervangen of worden behandeld. Ook zijn in de schiethal de randen langs de wanden aangesmeerd met cement in de hoop de mol buiten te houden. Daarnaast is op de buitenbaan een schietpunt op 30 meter gemaakt door hier tegels te leggen.

De volgende klussen worden nog het vervangen van de rubber stroken in de schiethal voor een grote partij gekregen rubber tegels en het opnieuw ophogen van de bestrating van de parkeerplaats links van de voordeur en het zodra het wat vochtiger wordt, inzaaien met graszaad van de grondstrook langs het gebouw.

Alle klussers die hebben mee geholpen worden ontzettend bedankt voor hun inzet. Op deze manier kunnen we weer een aantal jaren vooruit!

Vorige artikel

Voorjaars 3D 29 april 2023

Volgende artikel

Jaarlijkse BBQ ASVPWA